Sztárok

VV7: féltik Anettől Robint

Sokak szerint Anett csak a pénz és a hírnév miatt kezdett ki VV Robinnal – írja a Blikk.

A VV7 győztese a finálé utáni reggel máris Anett mellett ébredt. A viszonyt sokan nem nézik jó szemmel.

Vigyáznék Anettel a helyedben… Talán csak a nyereményedre fáj a foga” – figyelmeztette Robint egy rajongója, más pedig egyenesen úgy fogalmazott, meneküljön a lánytól.

Nemcsak a rajongóknak, hanem a Való Világ 5. győztesének VV Attilának is gyanús a románc. “Ezen röhögök a legjobban Oscart érdemel ez az alakítás is. 117 év őskövületi állapot után végre van kapaszkodó visszatérni a celeblétbe és a bulvárba, és persze, ha megnyeri a pénzt, az még jobb. Szegény Robin…” – írta közösségi oldalán Attila, még a finálé előtt.

“Egyáltalán nincs szükségem más pénzére! Attila, te akkora  egy gusztustalan kis patkány vagy, amiért ennyire fáj neked, hogy nem csak rólad szólt az összefoglaló! Szánalmas vagy, hányok tőled!” – reagált szintén a facebookon VV Anett.

VV Robin így nyilatkozott a témával kapcsolatban. “Úgy tűnik, hogy mindenki sokkal okosabb nálam, és meg akarja nekem magyarázni, hogy Anett csak kihasznál engem. Én viszont egyáltalán nem így látom, elsősorban azért, mert amikor ott volt a villában, én voltam a kezdeményező fél, nem ő. Az első éjszakát már együtt töltöttük, mivel nem is volt hova mennem, nagyon jólesett, hogy felajánlotta, aludjak nála. Valószínűleg a következő pár napban is együtt leszünk, azt hiszem, ez most az ismerkedési folyamat, de bízom abban, hogy a kapcsolat tartós marad” – mondta el a Blikknek.

Anett is nyilatkozott: “Nálam nem oszt, nem szoroz, hogy Robin nyerte a fődíjat. Ha nem nyert volna, akkor is én lennék a legboldogabb, mert egy nagyon jó embert ismertem meg benne.

VV7: féltik Anettől Robint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top