Sztárok

Hujber Ferenc újra elhagyja Magyarországot

Hujber Ferenc nem lát maga és családja számára jövőt itthon, ezért úgy döntött, ismét külföldön próbál szerencsét. A színész a boldogságot akarja megtalálni.

Úgy tűnik, Hujber Ferenc nem találja a helyét a világban. A színész nehéz hónapokon van túl, nem sokkal második gyermeke világra jötte után kórházba került. Kétszer újra kellett éleszteni, szervezete a stressz miatt mondta fel a szolgálatot. Többek között ez áll annak a hátterében, hogy Hujber Ferenc elhatározta, elhagyja Magyarországot. “Semmilyen formában nem látom itthon a jövőmet, alig várom, hogy a gyerekek egy kicsit nagyobbak legyenek, és az egész családdal külföldre menjünk” – jelentette ki a Frizbiben. Arról azonban egyelőre nem beszélt, hogy pontosan hova megy és ott mivel foglalkozik majd. “Olyan helyre akarok menni, ahol boldogok az emberek, és én magam is az lehetek” – beszélt némileg rózsaszínnek ható terveiről a színész.

Hujber Ferenc tíz éve már egyszer kipróbálta magát külföldön, ám akkor kudarcot vallott. A színész két évig élt Londonban, ahol bár abban reménykedett, majd felfedezik a tehetségét, elsősorban pizzafutárként dolgozott. Végül 2007-ben felkérést kapott itthonról a Sztárok a jégen című műsorba, ami akkor meggyőzte arról, hogy jobb neki Magyarországon.

A videóban végighallgathatod, hogyan képzeli el a jövőjét Hujber Ferenc:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top