Sztárok

Schobert Norbi megdöbbent felesége, Rubint Réka kemény kijelentésén

Rubint Réka motivációs előadásán kendőzetlenül mesélt arról, hogy Schobert Norbival való házassága nem mindig volt felhőtlen – írja a Bors.

Rubint Réka egy nőnapi rendezvényen meglepő őszinteséggel beszélt Schobert Norbival való házasságáról. Kiderült, hogy Norbi kizárólag csak anyaszerepben szerette volna őt látni, és sok konfliktus volt emiatt közöttük – írja a Bors. “Amikor kismama lettem Larával, azt mondta, hogy akkor innentől kezdve maradj itthon, van nekem pénzem, majd eltartalak. Te csak neveld Larát!… Szerette volna, ha úgy élek, ahogy ő szeretné. Ebből jött egy nagyon kemény, tízéves vita. Körülbelül eddig tartott, amíg kiálltam önmagamért” – mondta Rubint Réka ezen a bizonyos rendezvényen.

Schobert Norbert teljesen ledöbbent felesége kijelentésén: “Azért nem hiszem el, mert Réka nem szokott így viselkedni… Boldogan élünk, engem inkább az bánt, ha Rékát bántják!” – mondta Schobert Norbert. Rubint Réka is reagált: “Minden szavamat vállalom…Valóban volt egy hosszú, tíz éven át tartó véleménykülönbség, de egymáshoz kellett csiszolódnunk” – mondta Rubint Réka.

Rubint Rékáról és Laráról készült képgalériánkat, itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top