Sztárok

Kiszivárgott: szörnyű tragédia történt a Midnight Rider forgatásán

Kurt Russell fiát és a Midnight Rider című film stábjának többi tagját szörnyű tragédia érte a film tavalyi forgatása közben. A horrorisztikus jelenetek csak most szivárogtak ki.

Kurt Rusell fia, Wyatt Russell élete egy évvel ezelőtt, egy filmforgatáson került veszélybe. A mozi egyik jelenetét vasúti síneken vették fel, a stáb azonban nem volt elég körültekintő, és miközben felvételeket készítettek, egy vonat bukkant fel a távolban. A stábnak szó szerint az életéért kellett futnia. Wyatt Russellnek és filmbeli partnerének, Willam Hurtnek sikerült időben leugraniuk a sínekről, ám sajnos az egyik operatőrt elgázolta a vonat és azonnal életét vesztette. A film rendezőjét gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával állították bíróság elé, ügyében hétfőn hozott ítéletet a törvényszék. A férfi bűnösnek vallotta magát, két év börtönbüntetést, nyolc hónap próbaidőt és 20 ezer dollár pénzbírságot szabtak ki rá.

A stáb kamerái rögzítették, hogyan menekültek a filmkészítők az életveszélyes helyzetből. A megrázó felvétel kedden került ki az internetre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top