Sztárok

Alkoholfüggőségéről vallott Nóci

Az RTL Klub egykori műsorvezetője bevallotta, gondjai voltak önmagával és az ivással is.

Nóci, az RTL Klub egykori műsorvezetője, ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Frizbi vendége volt. A pénteki adás során nemcsak azt ismerte el, hogy volt öngyilkossági kísérlete, hanem azt is, hogy az alkohollal többször is meggyűlt a baja. Amit ebből konkrétan megnevezett, az egy ájulásig részegedés volt a saját autójában, azonban biztos, hogy több eset is lehetett, hiszen nem véletlenül vonult rehabilitációra. Mint elmondta, négy hónapot töltött rehabilitálással, ahova saját döntéséből vonult. Ez alatt az idő alatt édesanyja vigyázott kisfiára.

Nóci azt állítja, hogy már túl van a válságon, melyet elsősorban az idézett elő, hogy nem találta a helyét, és nem érezte értékesnek magát sem akkori kapcsolatában, sem munkájában vagy az élete többi területén. Jelenleg elsősorban gyermekét neveli, és azokon szeretne segíteni valamilyen módon, akik hozzá hasonló válságba kerülnek. De hogy ez a segítség pontosan mit jelent most, és mit jelent majd a későbbiekben, az nem derült ki, mert Hajdú Péter erre vonatkozó, kemény kérdéseire csak meglehetősen homályos rébuszokban válaszolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top