Sztárok

Ezt tanácsolja Rákóczi Feri a nőknek

Sebestyén Balázs kollégája szerint az önbizalom az egyik legfontosabb.

A Class FM műsorvezetője a Borsnak elmondta, hogy számára felesége, Judit az igazi, nagybetűs társ. Ugyanakkor arról is beszélt, vajon mi a titka annak, hogy egy nő igazán vonzó legyen.
“Manapság nagyon kevés magyar nő él az önbizalom erejével, pedig nem is gondolnák, mennyire sokat jelent nekünk, férfiaknak, ha egy nő elégedett, és tisztában van az adottságaival. Ha megvan a kellő önbizalom, megváltozik a kisugárzás, sokkal vonzóbbá válik a lénye. Az önbizalom mellett vagy éppen azzal párhuzamosan nekem nagyon fontos a sze­xuális kisugárzás. A harmadik dolog pedig, amitől a nő igazán nő, a férfi pedig férfi tud maradni, az az, hogy hiába veszem át néha a fakanalat a konyhában, a polcfelszerelést és a férfias munkákat igenis nekünk kell megoldani. Hiszen be kell látnunk, 2015-ben nem csinálhat mindent a nő: a karrier és a gyereknevelés mellett a mosás-főzés-takarítás mesterhármasából bizony illik néha nekünk, férfiaknak is átvállalni néhány feladatot, hogy imádott asszonyunk továbbra is tündökölhessen” – mondta Sebestyén Balázs kollégája.

Ezt tanácsolja Rákóczi Ferenc a nőknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top