Sztárok

Katalin hercegné adta fel a nap álláshirdetését

Katalin hercegné hirdetésben keresi új házvezetőjét. Vilmos hercegnek és feleségének hamarosan megszületik második gyermeke, így elkél a segítség otthonukban.

Mindig felcsillan a szemünk, amikor Katalin hercegné álláshirdetést ad fel. Vilmos herceg és felesége korábban bébiszittert kerestek György herceg mellé, most pedig egy megbízható házvezetőre van szükségük norfolki otthonukba. A pár a The Lady magazinban adta fel hirdetését. “Nagy család keres tapasztalt házvezetőt, aki számára nem idegen, hogy nagy házban dolgozzon, ahol kutyák is vannak” – olvasható a hirdetésben, amely arra is kitér, hogy az új munkaerő elsődleges dolga a ház rendben tartása és a bevásárlás intézése lesz, de néha a gyerekek körül is kérhetik a segítségét. A királyi pár kifejezetten olyan professzionális alkalmazottat keres, aki diszkrét és megbízható.

Katalin hercegné jövő hónap végére várja második gyermekét. György herceg kistestvérének az érkezésére tudatosabban készül, mint első várandósságánál. Első gyermeke megszületésekor nem kért semmilyen segítséget, mindent egyedül szeretett volna csinálni, ám hamar be kellett látnia, rengeteg hivatalos kötelezettsége miatt ez a királyi család tagjaként nem kivitelezhető.

Galériáinkban megnézheted Katalin hercegné második várandósságát képekben:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top