Sztárok

Nem fogod elhinni, melyik magyar fiúcsapat tér vissza!

Lassított felvételek, izmos felsőtestek, eső áztatta fehér ing és az elmaradhatatlan ugrálva integetés – újra összeáll a 90-es évek egyik legendás magyar fiúzenekara, akik egy életre betáncolták magukat az agyunkba. Amint rájössz, kik ők, garantáljuk, hogy ma már egész nap az ő slágerüket fogod énekelni.

Igen, örömhír és boldogság – már akinek, persze: visszatér a Shygys, akik a magyar válasz voltak a Backstreet Boysra és az ’N Syncre. A srácok több mint egy évtizede tűntek el a köztudatból, de mi azóta se felejtettük el örökzöld slágerüket, a Hellót. A csapat 1997-ben alakult Kozsó menedzselésével, ám a Shygys tagjai egy év elteltével szakítottak mentorukkal, majd két évig pereskedtek, mire egy másik kiadó milliókért kivásárolta őket. “Kozsó ügyesen elleste a szakmát másoktól, és a saját eszközeivel alkotott meg bennünket. Elfogadtuk a helyzetet, így tudtuk, nem mászkálhatunk a barátnőinkkel, milyen ruhákban kell járnunk, kikkel beszélhetünk, kikkel nem. Egy évig bírtuk” – nyilatkozta a Borsnak Ács Bálint, a zenekar egyik tagja.

Archív fotó
Archív fotó

Bár a srácok, akik ma már inkább férfiak, megbocsátottak Kozsónak, a zenész még mindig rossz érzésekkel gondol a Shygysra. “Úgy tűnik, Kozsó és a fiúk között még mindig nem lehet temetni a másfél évtizedes háborúskodást. Kozsó meg akarta újra csinálni az együttest, úgy gondolja, ez a formáció az ő gyermeke. A dalok, imázs, fotók, minden. A srácok azonban saját lábra álltak” – mondta a lapnak Kozsó menedzsere, Mára Krisztián, a Total Dance Fesztivál szervezője, ahol a srácok is színpadra állnak hosszú kihagyás után.

Ma már úgyis egész nap a Hello fog a fejedben szólni, itt a klipet is megnézheted hozzá:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top