Sztárok

Mindenki nyugodjon le! Anett nem Robin pénzére hajt!

Már több hétben mérhető az idő, amit VV Anett és VV7-es szerelme, Robin együtt töltöttek. Bár sokan féltik a fiút Anettől, a lány határozottan kijelentette, nem Robin pénzére utazik.

VV Anettet számos támadás érte, amióta összejött a VV7 győztesével, Robinnal. A legtöbb pletyka arról szól, hogy Anett csak azért van a sráccal, mert megnyerte a játékot és elvitte a többmilliós fődíjat. Ám Anett állítja, ami köztük van Robinnal, valódi szerelem. “Nagyon jól megvagyunk, minden nap találkozunk, de egyelőre nem költöztünk össze. Azt pedig, hogy Robin mit csinál a nyereményével, teljesen rábízom. Tudom, hogy egy vállalkozást szeretne beindítani, de én ebben semmilyen formában nem veszek részt. Még csak az sincs tervbe véve, hogy együtt költsünk a nyereményéből, nem tervezünk nagyobb utazást sem” – árulta el VV Anett, aki arról is mesélt, hogyan telnek a napjaik. “Teljesen olyanok vagyunk, mint egy átlagos pár. Moziba járunk, otthon filmeket nézünk, főzünk és néha elmegyünk sétálni” – avatott be minket két és fél hete tartó kapcsolatának részleteibe VV Anett.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogyan romantikáznak együtt Robinnal, amióta véget ért a VV7:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top