Sztárok

Ma dönthetnek Zalatnay Cini sorsáról

Nagyjából 2 millió forintos tartozás miatt ismét vádat emeltek Zalatnay Sarolta ellen, az ügyben várhatóan szerdán hoz döntést a bíróság – áll a Borsban.

Zalatnay Sarolta ügyét a Budaörsi Járásbíróság tárgyalja, Cinit nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalással vádolják írja a Bors.

Barátai aggódnak az énekesnőért. “Nagyon sajnálom, hogy megint ilyen helyzetbe került, ez borzalmas. Valamit ki kell találni, miként lehetne segíteni rajta, ha itt lenne a kezemben annyi pénz, odaadnám neki, de én sem vagyok túl jó helyzetben anyagilag. Haladékot kellett volna kérnie részletfizetésre, de ha már nyakán van az ítélethirdetés, akkor nem is tudom, mit lehetne csinálni. Nem tudom, hogy miért nem rendezte eddig a tartozást, úgy tudom, hogy koncertezik is. Manapság nem kevés pénz kétmillió forint, de talán össze lehet rakosgatni, ha összehúzza az ember a nadrágszíjat” – mondta Somló Tamás.

“Csodás énekes, gimnáziumi osztálytársam is volt. Csak jót tudok mondani róla, sajnálom, hogy az utóbbi években ilyen nehéz helyzetbe került anyagilag, szerintem segíteni kéne rajta” – nyilatkozta a lapnak Török Ádám.

Ma dönthetnek Zalatnay Cini sorsáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top