Sztárok

Demcsák Zsuzsa így lazít a nehéz időszak után – fotó

Demcsák Zsuzsát most néhány napig nem láthatják a képernyőn a nézők, a TV2 műsorvezetője ugyanis egy kis időre elhagyta az országot.

Demcsák Zsuzsát rég láttuk olyan vidámnak, mint legfrissebb, Facebookra posztolt fotóján. A TV2 műsorvezetője végre szabadságra ment, és elutazott. Demcsák Zsuzsa két gyermekével még elcsípi az síelés végszezonját, és a havas hegyek felé vette az irányt egy rövid családi kikapcsolódásra.

Demcsák Zsuzsa mögött nehéz hónapok állnak férjével való kálváriája miatt. Ezt a műsorvezető nem tartotta titokban, pár hete a Hal a tortánban láthatták a nézők, ahogy elérzékenyül. Szerencsére nem kellett teljesen egyedül megküzdenie a problémákkal, ebben az időszakban többek között a pótanyjának tartott Bangó Margit is sokat segített neki. “Sokat jelentett nekem, hogy Margit ott volt velem, látta rajtam, hogy rossz passzban vagyok, megölelgetett, és azt mondta: Zsuzsikám, nem olyan nagy a baj!” – árulta el akkor Demcsák Zsuzsa a Nők Lapja Cafénak.

Éden Hotel: a lányok bekötött szemmel fogdosták végig a fiúkat, néhány testrész pedig nagyon árulkodó volt. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top