Sztárok

Eurovízió: A hollandoknál Boggie a nyerő

Egy fő támogatója már egészen biztos van Boggie-nak a hollandok személyében az Eurovíziós Dalfesztivál idei bécsi döntőjén.

A hollandok ugyanis sajátjuk mellett második büszkeségükként tekintenek Boggie Wars for Nothing című eurovíziós dalára, a szerzemény szövegírójának, Bori Sára Heléne-nek köszönhetően. A holland sajtó nagyjából egy hete figyelt fel a hírre, miszerint a magyar versenyző Sára dalszövegével nyerte el az indulás jogát a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. Egy hágai rádióinterjú után a legnagyobb napilap, a Telegraaf is készített anyagot Sárával A Dal 2015 győztes szerzeményéről, ezt követően pedig további rádió- és tévériportok is születtek vele a dallal kapcsolatban.

Eurovízió: A hollandoknál Boggie a nyerő

A balladát, amelyre most már nemcsak mi vagyunk büszkék, de a hollandok is, tavaly írta Sára zeneszerző partnerével, Sebestyén Áronnal és Boggie-val karöltve. “A dal üzenete, hogy figyeljünk oda mindarra, ami körülöttünk zajlik. Még akkor is, ha mi szerencsés élethelyzetben vagyunk, gondolnunk kell arra, milyen sok fájdalom és szenvedés van a világban” – mondta a hágai énekes-dalszerző.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top