Sztárok

Hatalmas változások a Jóban Rosszbanban

Mint azt mi is megírtuk, a Jóban Rosszban megvált Gesztesi Károlytól. Ám nem ő az egyetlen színész, akitől a nézőknek búcsút kellett venniük az elmúlt időszakban. Talán a sorozat producerének távozása indította el lavinát, de az biztos, az elmúlt öt hónapban temérdek változás történt a sorozat életében.

Gesztesi Máté

Gesztesi Károly fia két év után távozott a Jóban Rosszban sorozatból, döntését azzal indokolta, hogy filmrendezői tanulmányaira szeretne koncentrálni. Azonban nem kizárt, hogy hamarosan újra együtt dolgozhat majd édesapjával, hiszen Gesztesi Károly pár hete a Nők Lapja Cafénak elárulta, már gondolkozik azon, hogy visszavonul a színészettől, hogy filmkészítőként folytassa tovább a munkáját.

Óriási változások történnek a Jóban Rosszbanban

Ripka Kálmán

Novemberben jelentette be meglepő döntését a sorozat Gergője. Ripka Kálmán öt éve volt már képernyőn, mikor úgy határozott, kilép a sorozatból, és barátaival internetes vállalkozásba kezd. A Jóban Rosszban egykori színésze új munkája mellett járja az országot, hogy iskolákban filmezésről és a médiáról tartson előadásokat.

Óriási változások történnek a Jóban Rosszbanban

Kembe Sorel

A nézők még nem is tértek magukhoz a meglepetésből, hogy Gesztesi Mátétól és Ripka Kálmántól el kellett búcsúzniuk, amikor Kembe Sorel is beadta a felmondását. A sorozat Kálem doktora egy biztonságosabb élet reményében hagyta ott a sorozatot. “A sorozat az egy kényelmes műfaj, de nem biztonságos, és most, hogy már családom van, ez fontosabbá vált, mint korábban” – árulta el nekünk felmondása után a színész.

Óriási változások történnek a Jóban Rosszbanban

Baronits Gábor

A Jóban Rosszban rajongóinak a múlt hónap is tartogatott egy szomorú hírt: Baronits Gábor bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a TV2-vel. Ezt követően a színész megnyugtatta a nézőket, nem szeretne szakmát váltani, csak új kihívásokra vágyik, ezért tovább kell lépnie. Baronits egyébként az elmúlt időben az énekléssel is kacérkodik, első slágere már debütált  az interneten:

Liza Minnelli újra rehabon. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top