Sztárok

Tolvai Reni titokzatos utazásra készül

Tolvai Reni kedden ünnepli a születésnapját, ám az énekesnőnek a munka mellett alig van ideje most a szórakozásra. Az egykori megasztáros nagy dobásra készül.

Tolvai Reni gőzerővel dolgozik, rengeteget próbál, két klipet is forgatott az elmúlt időben, és mindehhez még csak most töltötte be a huszonnegyedik életévét. “Hivatalosan ma van a születésnapom, de teljesen úgy telik, mint egy átlagos nap, azt leszámítva, hogy reggel a kutyám egy hatalmas puszival köszöntött. Délelőtt énekórán voltam, aztán edzésem van, csak este lesz időm egy kicsit ünnepelni a családommal és Andrissal” – mesélte néhány szabad percében Tolvai Reni, akinek évek óta egykori megasztáros versenytársa, Kállay-Saunders András a párja. “Idén Andrissal megbeszéltük, hogy nem kapok tőle semmilyen nagy meglepetést, hanem sminkkellékeket vesz nekem, mert arra van most szükségem” – árulta el Reni, aki azt is hozzátette, nem véletlen, hogy most szinte ki se látszik a munkából. “Szerencsére nagyon sok fellépésem van, és nagy terveim is vannak a jövőre. Erről még babonából nem beszélek, annyit árulhatok csak el, hogy valószínűleg a közeljövőben külföldre utazom” – mondta sejtelmesen.

A videóra kattintva megnézheted Tolvai Reni legújabb klipjét, a Do! című dalához készült:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top