Sztárok

Hódi Pamela kiosztotta Berkit

Hódi Pamela és Berki Krisztián az Éden Éjjel műsorban folytatták az elkaszált valóságshow-t, ami az életükről szólt. Igaz, ez leginkább L. L. Juniornak volt köszönhető.

Hódi Pamela egy erős nő, aki két mondattal lerendezi “a berkit”. Ehhez asszisztált szerda este L. L. Junior az Éden Hotel éjszakai kísérőműsorában, amikor megkérdezte a két celebet, hogy miért nincsenek már együtt, hiszen “olyan cukik” együtt. Berki azt felelte, hogy nem alkotnak egy párt és kész. “Minden esetben a nő dönt, mindegy, mit dönt, csak hozza meg azt gyorsan. Minden mást csak pénzért árulok el” – ecsetelte Krisztián. Mondjuk jogos, mert nem olcsóak azok a hungarocell aranyrudak.

De térjünk át hősünkre, Hódi Pamelára, akit tényleg kedvelünk. “Azért hoz döntéseket egy nő, Krisztián, mert a férfi okokat ad rá. És ezáltal a nő jó döntéseket hoz” – vágott vissza Berki gyermekének az anyja.

Hódi Pamela kiosztotta Berkit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top