Sztárok

Som-Balogh Edina döntése az egész családját kiakasztotta

A Barátok közt egykori színésznője, Som-Balogh Edina úgy határozott, új taggal bővíti családját. Döntését rokonai megdöbbenve fogadták.

Som-Balogh Edina kisfia még csak most lesz kétéves, de édesanyja máris nagyobb famíliát szeretne, éppen ezért örökbe fogadott egy kutyát. “Mindenki ki volt akadva a családban, hogy minek nekem most egy kiskutya? A pici gyermekem mellé nem értették, miért szeretnék állatot is, de én hajthatatlan voltam. Végül sikerül rábeszélnem a férjemet és kiválasztottunk egy bokszert” – mesélte lelkesen a Barátok közt egykori Kingája az RTL Klub reggeli műsorában, aki azt is elárulta, hogy egy második gyermeken is gondolkoznak már férjével.

Som-Balogh Edina egyébként a gyermeknevelés és a kutyázás mellett a divattervezésbe is belevágott. Egyik általa megálmodott ruhájában látogatott el a stúdióba szerda reggel, amit a videóra kattintva te is megnézhetsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top