Sztárok

VV Fanniról leretusálták a bugyit – fotók

Pucér képek keringenek a neten VV Fanniról, akit gyorsan fel is kerestem, hogy mesélje el, milyen alkalomból dobta le ruháit. Ám megdöbbentő választ kaptam az egykori villalakótól, Fanni ugyanis állítja: nem vetkőzött.

“Meg fogsz lepődni, de egyáltalán nem meztelenkedtem, leretusálták rólam a bugyit”kezdte VV Fanni, mikor felhívtam az követően, hogy a pucér feneke jött velem szembe az interneten. A VV7 volt játékosa azonban egyáltalán nem beszélt indulatosan az esetről. “A fotózáson egy bőrszínű fehérnemű volt rajtam, a képeken ezt végül leszedték, anélkül, hogy szóltak volna nekem. De már nem bánom, mert olyan szépek lettek a fotók”magyarázta VV Fanni, aki úgy véli, azért retusálták le róla a bugyit, mert “ennek így kellett lennie”. Sőt, azt is elárulta, nem tartja kizártnak, hogy egyszer önszántából is megmutassa meztelen testét. “Igazából úgy gondolom, hogy csak Dennisre tartozik, hogy mi van a fehérnemű alatt, de ha igazán művészi, sejtelemes képeket csinálnának rólam, akkor belemennék egy pucér fotózásba” – tudtuk meg  VV Fannitól, aki talán azért veszi ennyire félvállról, hogy durva retusálás áldozata lett, mert a VV7 során ennél sokkal többet megmutatott már magából.

Fotó: Poppy Lingerie/Baksa Norber
Fotó: Poppy Lingerie/Baksa Norbert

Arról azért megnyugtatott minket, ha a plédet is kiretusálták volna a kezéből, akkor nem kezelné ennyire nyugodtan a dolgot.

Fotó: Poppy Lingerie/Baksa Norber
Fotó: Poppy Lingerie/Baksa Norbert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top