Sztárok

Bódi Sylvi kórházba került Indonéziában

Nem telik felhőtlenül Bódi indonéziai utazása. A magyar modell éjszaka annyira rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

Ijesztő történetet osztott meg Instagram-oldalán Bódi Sylvi. A modell jelenleg Indonéziában nyaral és szörfözik barátnőjével, ám most néhány napig ágyban kell maradnia. Bódi Sylvi ugyanis súlyos ételmérgezést kapott, amitől felszökött a láza és kiszáradt, éjszakára pedig annyira rosszul lett, hogy barátnője kihívta hozzá a mentőt. A modell hat infúziót kapott, mire jobban lett és elhagyhatta a kórházat. “Egy órát vártunk, mire megérkezett egy cigiző férfi egy öreg kisbusszal. Ez volt a mentő. Bekötötte az infúziómat, de az többször kicsúszott, mire a kórházba értünk. A klinika felszerelése olyan volt, mintha a 18. századból maradt volna meg. Végül hat infúzió után reggel kiengedtek és a mentős haverunk vissza vitt minket az paradicsomba” – számolt be nem mindennapi élményéről Bódi Sylvi.

Fotó: Bódi Sylvi Instagram oldala
Fotó: Bódi Sylvi Instagram-oldala

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top