Sztárok

Éden Hotel: megtudtuk, miért verekedett Beus

Mint arról korábban beszámoltunk, Beusnak verekedés miatt kell elhagynia az Éden Hotelt. Most megtudtuk, mitől borult ki teljesen a lány.

Kedd este sor kerül az Éden Hotel eddigi legnagyobb balhéjára, Aranypart Ádámnak egy mondattal sikerült kihoznia az állatot az egyébként báránylelkű Beusból, ami végül a lány vesztét okozza. “Idefigyeljél, drágaságom, tudom ám, ki a stricid!” – mondja a srác amitől a lányban elpattan valami, és gondolkodás nélkül megüti, amit aztán még több pofon követ. A játék szabályzata szerint ez olyan vétségnek számít, ami kizáráshoz vezet, így Beusnak el kell hagynia az Éden Hotelt. Ez pedig azt jelenti, hogy a plüssállatok is mennek. Aranypart Ádámnak a jövőre nézve szeretnénk üzenni: ez már nem Siófok, Totó! Lassan el kéne kezdeni játszani, ahelyett, hogy minden lányt megőrjítesz magad körül, mert az Éden Hotelben nemcsak bármi megtörténhet, de ki is lehet esni. Egyáltalán nem lepne meg, ha a játékosok Melanie után Ádámot is kitennék a hotelből, amilyen gyorsan csak tudják.

A hatalmas balhéból egy rövid részletet a videóra kattintva megnézhetsz:

Galériánkra kattintva pedig még néhány pillantást vethetsz Beus plüssállataira: 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top