Sztárok

Nina Dobrev kilép a Vámpírnaplókból – megható levéllel búcsúzott

Hat év után kilép a Vámpírnaplókból a sorozat főszereplője, Nina Dobrev. A lány elébe ment a pletykáknak, és maga számolt be távozásáról egy hosszú levélben.

Nina Dobrev a hétvégét a Vámpírnaplók stábjával töltötte, ahonnan olyan kétértelmű posztokat tett közzé, hogy a rajongók gyanakodni kezdtek, hogy a színésznő kiszáll a sorozatból. Hétfőn pedig egy hosszú Instagram-bejegyzésben erősítette meg: a nézők nem tévedtek. “Drága Vámpírnapló-családom, életem egyik legszebb hétvégéjét töltöttem most a stábbeli családommal, és szeretném, ha tőlem hallanátok először: ez nemcsak egy buli volt, hanem a búcsúztatásom is” – kezdi bejegyzését Nina Dobrev, aki hat évadon keresztül játszotta a sorozat egyik főszerepét, Elena Gilbert karakterét.

“Because I'm Happy” – Pharrell

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on

“Mindig is azt szerettem volna, hogy Elena története hat évig tartson, ez idő alatt életre szóló élményekkel gazdagodtam. Voltam ember, vámpír, hasonmás (démoni ikertestvér) és őrült halhatatlan. Elraboltak, megöltek, feltámasztottak, megkínoztak, elátkoztak, voltam halott és élőhalott, és még nagyon sok minden fog történni, mielőtt véget ér az évad” – írja Dobrev, aki karaktere szerelmi kalandjairól sem feledkezik meg. “Elena kétszer is szerelembe esett, olyan férfiakkal, akik a lelki társai, én pedig örökre szóló barátságokat kötöttem” – vallott érzéseiről a fiatal színésznő, aki a való életben is egy párt alkotott egyik kollégájával, Ian Somerhalderrel.

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on

“Rengeteg dolog áll még előttünk, hogy ezt a történetet be tudjuk fejezni, én pedig ígérem nektek, hogy az elkövetkező egy hónapban sokat hallotok még rólam. Addig ünnepeljétek velem együtt Elena Gilbertet, és készüljünk fel arra, hogy elbúcsúzzunk tőle” írja Nina Dobrev, aki ezt követően köszönetet mond rajongóinak is. “Több szeretet és támogatást kaptam tőletek az elmúlt években, mint amiről valaha is álmodtam, mikor hét évvel ezelőtt jelentkeztem. Most kapcsoljátok be a biztonsági öveiteket, mert elképzelni sem tudjátok, mi jön még. Szeretlek titeket, Nina” – zárja sorait a színésznő, aki elmondása szerint új kihívásokra és leginkább pihenésre vágyik jelenleg.

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on

Azonban nem ő az egyetlen, akitől a Vámpírnaplók rajongóinak búcsút kell venniük. A vérfarkast, Tyler Lockwoodot megformáló színész, Michael Trevino, szintén bejelentette, hogy távozik a sorozatból.

Galériánkra kattintva még több képet láthatsz Nina Dobrev búcsúhétvégéjéről

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top