Sztárok

Katalin hercegné komoly döntést hozott

Katalin hercegné heteken belül életet ad második gyermekének, a hamarosan kétgyermekes anyuka pedig családja érdekében nagy elhatározásra szánta el magát.

Katalin hercegné titulusa ellenére elsősorban anya. Éppen ezért eldöntötte, második gyermeke megszületése után kizárólag György hercegre és a picire szeretne koncentrálni. Egy bennfentes a People magazinnak elárulta, ez azt jelenti, hogy Vilmos herceg felesége évekre visszavonul a nyilvánosság elől. “Úgy érzi, amikor György herceg világra jött, túl hamar tért vissza a kötelezettségeihez. Ezt most másképp szeretné csinálni. Arra vágyik, hogy minél többet lehessen együtt a gyerekekkel. Most úgy tervezi, hogy az elkövetkező két évben csak velük szeretne foglalkozni” – árulta el egy informátor a lapnak.

Katalin hercegné második babája április végén születik, a család pedig már nagyon készül az érkezésére. Vilmos herceg és felesége nyugodt környezetet szeretnének teremteni gyermekeik számára, így nemrég elköltöztek vidéki otthonukba.

Galériánkban megnézheted, hogyan telt eddig Katalin hercegné második várandóssága:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top