Sztárok

Szenzáció – Stevie Wonder az első sorból csápolt Radics Giginek

Életre szóló élményekkel gazdagodott amerikai utazása során Radics Gigi, aki az egyik legemlékezetesebb pillanatot rajongóival is megosztotta. A nap videója díjat pedig ezzel el is nyerte nálunk.

Radics Gigi egy hete jött haza Amerikából, ahol közel három hónapot töltött családjával. A magyar énekesnő elsősorban nyelvet tanult kint, de a szórakozásból is kijutott neki, és számos világsztárral találkozott. Többek között Stevie Wonderrel is, amit a legemlékezetesebb élményeként emleget. “Az egyik hotelben ismertük a klubtulajdonost, aki egyik éjjel felhívott, hogy azonnal öltözzek fel, mert ott van náluk Stevie Wonder. Gyorsan összekaptam magam, leszaladtam és elénekeltem neki Aretha Franklin Respect című számát. Hihetetlen élmény volt!” – mesélte nekünk hazatérése után Radics Gigi, aki most egy videót is megosztott a felejthetetlen élményről. A Radics Giginek tapsoló Stevie Wonder látványánál ma már nem lesz jobb. 

This is unbelievable❤️❤️❤️ Stevie Wonder the best!!!

Posted by Radics Gigi (hivatalos) on Friday, April 10, 2015

Galériánkban pedig megnézheted, még kikkel találkozott Radics Gigi Amerikában:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top