Sztárok

Liptai Claudiát hatalmas büszkeség érte

Liptai Claudia a hétvégén Szlovákiában járt egy fellépésén, ami annak ellenére is nagyon büszkévé tette, hogy ez alkalommal nem ő szerepelt.

Liptai Claudia, bár aktívan tartja a kapcsolatot rajongóival a közösségi oldalán, ritkán oszt meg fotót kislányáról, Pankáról. Ám most olyan büszkeség érte, hogy követőinek is eldicsekedett vele. Liptai Caludia lánya ugyanis aerobikozik, és a hétvégén Szlovákiában részt vett az első nemzetközi versenyén, ahol negyedik helyezést ért el.

Liptai Claudia egyébként kiveszi a részét Panka szenvedélyéből, ő tervezte a kislány csapatának fellépőruháját is. A TV2 színésznője egy korábbi interjúban elárulta nekünk, nagyon fontosnak tartja, hogy támogassa Pankát a sportolásban. “Számomra az a kikapcsolódás, ha a gyerekemmel vagyok. Együtt tanulok vele esténként, elviszem edzésre. Igazi »sportanyuka« lettem, ha csak tehetem, ott ülök a lelátón.”

A kislányom a hétvégén az első nemzetközi versenyén vett részt Szlovákiában. Néha megdöbbenek, hogy még csak 8 és fél é…

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Sunday, April 12, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top