Sztárok

Lazán és könnyedén

Kövesd a trendeket, és érezd jól magad a tavaszi cipődben!
Lazán és könnyedén

Ha neked is fontos az idei divat, akkor a könnyű anyagú felsőkhöz és kacéran lengő, finom anyagokhoz válassz tavaszi cipőt a Deichmann segítségével. Ügyelj a letisztult vonalvezetésre, nőiesen sportos lehetsz az alacsony talprészekkel, és lehetőleg minimalizáld a feltűnő applikációkat, persze egy lapos szandálnál pár érdekes kristály vagy izgalmasan csillogó kövecske még belefér az idei trendekbe.

Lazán és könnyedén

Lyukacsos cipők
A melegben ideális egy lyukacsos modell, a lézervágott díszítésekkel, perforált mintákkal ügyesen a lábadra irányíthatod a figyelmet is. A többnyire világos, fehér- és bézstónusú lapos loaferek, könnyű fűzős cipők, shootiek, summerbootok finom ornamentikával és rafináltan tekintetvadász kiképzésükkel vesznek le a lábadról. Anyagukban is bőséggel kényeztetnek: elegáns csipke, durvább szizál vagy könnyű canvas és finom bőr lyukacsos felsőrészekből válogathatsz.

Stílusos chelsea-shootie
Nagy kedvenc marad a bokamagas chelsea, karakteres elasztikus betétekkel a jobb és bal oldalon. Aki igazán trendi és stílusosan elegáns akar lenni, az a chelsea-variációk közül választ blokksarokkal, dekoratív szíjak és szegecses applikációk nélkül.

Lazán és könnyedén

Sneakerőrület
A sneakerek idén is biztos helyen vannak a ruhatáradban. Az egykor sportcipőként elkönyvelt lábbeli egyre inkább fashion sneakerré válik. Stíluselemei között olyan ismert anyagokat is felfedezhetünk, mint a mesh vagy a neoprén. Ügyelj a színhatásra: sneakerben a világos, visszafogottabb árnyalat mindig jó döntés, de ha bevállalós vagy, hódíthatsz világító neon mixszel is – kékkel, rózsaszínnel vagy mentával.

Sliders for fashion
Nagyot dobhatsz a szezonban a többnyire parafából készült, úgynevezett slider modellel. Az egészségügy után egyre nagyobb karriert futnak be a divatban is. Fémes hatással, szegecsekkel díszítve vagy díszpántokkal és nagy strasszkövekkel dekorálva luxus kiegészítőkké avanzsálnak: stílustörőként vagányan kombinálhatod őket merész és kihívó ruhákhoz.

Lazán és könnyedén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top