Sztárok

Máris pénzre váltják Katalin hercegné második gyermekét

Leírni is borzalmas, de a brit reklámszakemberek szerint Katalin és Vilmos második gyermeke jóval kevesebbet hoz majd a gazdaság számára, mint György herceg születése két évvel ezelőtt. Kivéve, ha lány lesz. Eszünk megáll, de erről szólnak a hírek.

György herceg születése után a szuvenírekből, ajándéktárgyakból és megszámlálhatatlan sok kütyüből igen sok bevétele volt a brit gazdaságnak, nagyjából 247 millió font. Az ajándéktárgyak között volt egy porcelánkészlet, melyet a hivatalos királyi szuvenír volt, ennek a bevétele a királyi családot, egész pontosan az állam tulajdonában lévő kastélyok, a Buckingham-palota, a Kensington-palota és a Windsori-kastély felújítási alapját gazdagította. De leginkább a szuvenírgyártó cégek jártak jól, melyek például olyan bögrét is fogalomba hoztak, melyen a “Szeretlek Pippa néni” feliratot mázolták, Katalin hercegné húgára utalva.

Szakértők szerint Vilmos és Katalin második babája nem vált ki ekkora hatást, becslések szerint 70 millió fontot költenek majd a britek csecsebecsékre. Legalábbis ha fiú lesz. Ha lány, akkor ez az összeg emelkedhet, ennek pedig a divatipar lehet a nyertese. Mind a mai napig ugyanis, amilyen ruhát Katalin hercegné ráad a fiára, abba akarják öltöztetni hasonló korú gyermekeiket az angol anyák. Ha ezúttal egy kis hercegnő születik, akkor végre a lányos anyák is vásárolhatnak, ennek pedig nyilván örülnek majd a divatcégek.

Természetesen a szerkesztőségünkben is van szuvenír
Természetesen a szerkesztőségünkben is van szuvenír

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top