Sztárok

Friss! Szakított Robin és VV Anett

Csupán másfél hónapig tartott VV Anett és Robin kapcsolata, a lány ugyanis megdöbbentő titkot tudott meg a fiúról.

Tipikusan 21. századi módon lett vége VV Anett és Robin lángoló kapcsolatának. A lány félreérthetetlen SMS-eket talált a VV7-ben megismert szerelmének telefonjában. “Ott volt a telefonján egy üzenet a volt barátnőjétől, amiben azt írta: alig várom, hogy megöleljelek. Aztán visszaolvastam a levelezésüket, ami két hete tartott. Undorítónak tartom ezt a nőt, hogy eddig nem kellett neki Robin, ő dobta ki, most pedig, hogy mi együtt vagyunk nem tudta ezt tiszteletben tartani” – mesélte csalódottan a Reflektorban VV Anett, aki az esetet követően azonnal szakított valóvilágos szerelmével.

“Sajnálom, hogy így tudta meg, de rá kellett jönnöm, nekem most lehet, hogy jobb lesz egyedül” – mondta a műsorban Robin, aki azt is hozzátette, a levelezés ellenére esze ágában sincs újrakezdeni kapcsolatát a nála jóval idősebb, negyvenéves nővel. A szakítást követően a VV7 nyertese megpróbált kibékülni Anettel, ám a lány napokig elutasította. Végül engedett, így meg tudták beszélni a történteket, és viszonylagos békében váltak el.

Azonban a VV7 rajongóinak nincs okuk a pánikra! Még két szerelmespár, Dennis és Fanni, illetve Edina és Laci jövőéért lehet tovább izgulni.

A teljes riportot a videóra kattintva megnézheted: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top