Sztárok

Már gyülekeznek Katalin hercegné rajongói a kórháznál

Bizony, a királyi ház legfanatikusabb rajongói már tábort vertek a londoni St. Mary Kórház előtt, ott ahol Katalin hercegné világra hozza második gyermekét.

Nincs királyi esemény a 71 éves Margaret Tyler és a hatvanesztendős John Loughery nélkül. Mindketten hatalmas királyi szuvenírgyűjtemény birtokosai, és általában ők az elsők, akik megjelennek a helyszínen, legyen az karácsony Sandringhamben, királyi esküvő és születésnap Londonban, vagy a Térdszalagrend-ceremónia Windsorban.

Ők már több már rajongóval együtt napok óta a londoni St. Mary Kórház előtt táboroznak, hogy az első sorból figyelhessék, amint Katalin hercegné és Vilmos herceg az újszülöttel elhagyja majd az intézményt. Azt, hogy Katalin megérkezik oda szülni, minden bizonnyal nem fogják látni, két évvel ezelőtt is egy mellékajtón kísérték be a hercegnét. De látni fogják, ahogyan Middletonék, Károly herceg és Kamilla hercegné, na meg a pici György herceg látogatóba érkeznek majd.

S hogy meddig kell várakozniuk, ebédet és vacsorát rendelniük a helyszínre, na meg a műanyag kabinos toaletteket használniuk? Ki tudja. A fogadóirodák szerint a legtöbben arra tesznek, hogy a gyermek április 21-én jön világra, ám egyöntetű sajtóértesülések szerint Katalin hercegné április 25-re van kiírva.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top