Sztárok

Nagy lehetőséget kapott Radics Gigi

Radics Gigire úgy figyeltek fel, ahogy a filmekben szokás.

Az amerikai filmekben a fiatal lány sétál az utcán, majd megszólítják, és hirtelen sikeres modellé válik. Vagy dudorászik valaki egy megállóban, és valaki felfedezi őt. Szinte hasonló eset történt Radics Gigivel, aki érthető lelkesedéssel be is számolt erről rajongóinak a közösségi oldalán:

“A sapkás fiút úgy hívják, Kingpharaoh Jackson‬, vele úgy ismerkedtem meg, hogy mentem át a zebrán és közben dúdoltam! Ő pedig felfigyelt azonnal, mondta, hogy menjek a stúdióba. Aztán ez a dolog abbamaradt, és rá két hétre újra találkoztunk véletlenül! Mutattam pár felvételt magamról és azonnal elvitt egy RnB helyre, ahol feltörekvő tehetségek szoktak általában énekelni. De olyan előadók léptek már ott fel, mint Whitney Houston, Neyo, Beyonce… És még sorolhatnám! Csodálatos élmény volt. A másik oldalamon levő úriember pedig az RnB live főnöke” – újságolta el az énekesnő.

facebook.com/radicsgigihivatalos
Forrás: facebook.com/radicsgigihivatalos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top