Sztárok

Nézd meg, mennyit nőttek Keleti Andi gyermekei! – galéria

Hétvégén itt az anyák napja. Azonban Keleti Andit előre meglepte két gyermeke, akik már nem is annyira kicsik, mint ahogy az emlékeinkben élnek.

Emlékszünk még, amikor 2006-ban Keleti Andi a Szombat Esti Láz első szériájával betáncolta magát a köztudatba. Andi kisfia akkortájt még alig volt egyéves, lánya pedig épphogy csak négy. Azóta bizony majd’ tíz év eltelt és mivel a táncosnő és férje csak ritkán mutatják meg gyermekiket a nagyközönségnek, így nem mondhatni, hogy a szemünk előtt cseperedtek fel. Éppen ezért is lepődtünk meg annyira, amikor egy anyák napjára készült fotósorozatról már két kiskamasz mosolygott vissza ránk. Keleti Andi 14 éves lánya és 10 esztendős fia anyák napja alkalmából lepték meg édesanyjukat egy különleges ajándékkal. Viki és Máté ugyanis fagylaltot készítettek a táncosnőnek az egyik népszerű belvárosi találkozóhelyen. A két kiskamasz mindig igyekszik valami egyedi dologgal készülni anyák napjára anyukájuknak.

“Máté tavaly anyák napjára egy saját verskölteménnyel lepett meg, Viki pedig divattervezői ambíciókat dédelget, így egy anya-lánya rajzot kaptam tőle. Legtöbbször inkább mosolyt csaltak az arcomra, mint könnyeket, olyan ötletesek az ajándékaik. A legemlékezetesebb talán az volt, amikor ébredés után egy csodálatos reggelivel vártak, amit őszintén hiányolok mostanában, de korán kelő vagyok, így nem könnyű megelőzni. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy idén az édesapjuk segítségével ilyen programmal rukkolnak elő” – mesélte büszkén Keleti Andi.

Galériánkra kattintva megnézheted Keleti Andit és gyermekeit fagylaltkészítés közben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top