Sztárok

Eurovízió 2015: Boggie még nem mutatott ennyit magából – fotó

Az Eurovízió 2015-ös magyar indulóját Boggie-t eddig a visszafogottságáról ismertük. Ám most egy dögös szerelésben pózolt, és nagyon jól tette.

Boggie nem tartozik az olyan sztárok közé, akik sokat mutogatják magukat, pedig az Eurovízó 2015 indulója nagyon csinos. Ezt már akkor is megfigyelhettük, mikor A Dalban színpadra lépett, még letisztult, kék ruhájában is látszott, milyen vonzó. Azonban most Boggie Rómából köszöntötte rajongóit, és tőle szokatlanul rövid szoknyát húzott, ami szuperül áll neki. Az Eurovízió 2015 versenyzője egyébként nem nyaralni utazott Olaszországba, jelenleg versenydalával flashmobturnén van Európa nagyvárosiban. Boggie először A Dal döntője előtt énekelt együtt rajongóival Budapesten, az akció pedig annyira jól sikerült, hogy az énekesnő és csapata elhatározta, külföldön is közös éneklésre hívják a közönséget.

Megérkeztem Rómába!Várlak titeket sok szeretettel holnap a flashmobra!Pantheon 11:30!I've just arrived in Rome today!I…

Posted by BOGGIE on Monday, May 4, 2015

Róma már a hatodik állomása Boggie különleges turnéjának. Azt, hogy merre járt eddig az Eurovízió 2015 magyar indulója, a galériánkra kattintva megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

 Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top