Sztárok

Sarka Kata ezért találkozott Berki Krisztiánnal

Sarka Kata a FEM3 reggeli műsorának vendége volt, ahol Berki Krisztiánnal beszélgetett, és egy érdekes titkot árult el kettejük kapcsolatáról. Nem meglepő módon, a két sztárt saját testük iránti szenvedélyük hozta össze.

Ki gondolta volna, de volt idő, mikor Sarka Kata és Berki Krisztián rendszeresen találkozgattak… az edzőteremben. Sarka Kata ezt hétfőn a FEM3 Caféban árulta el, mikor Berki Krisztián és Czippán Anett a Fitbalance-ra való felkészüléséről faggatták. Sőt, kiderült, hogy többek között Berki Krisztián motiválta arra, hogy teljesen megváltoztassa a testét a rendezvényre. “Mi is edzettünk együtt, Krisztián…Te mindig azt mondtad, hogy azért nem fogom tudni megcsinálni a felkészülést, mert nincs bennem kitartás”árulta el Sarka Kata, én pedig bevallom meg is lepődtem, hogy Berki Krisztián magához képest milyen visszafogottan fogalmazta meg véleményét. Sarka Kata azt is hozzátette, kritikusai is közrejátszottak abban, hogy végigcsinálta a több hónapos tréninget a versenyre, és tudta tartani a szigorú diétát és a kemény edzést.

“Mikor felkértek arra, hogy legyek az esemény arca, akkor támadások értek a fitneszvilágból, hogy mit tettem én azért, hogy egy ekkor sportrendezvény arca lettem? (…) És azt gondoltam, hogy igazuk van. Valamit tényleg tennem kell azért, hogy erre méltó legyek”mesélte Sarka Kata, aki a Fitbalance után a Nők Lapja Cafénak azt is elmondta, hogy bár élvezte a versenyt, de többé nem indul ilyen megmérettetésen. “Igazából a férjem kérte, hogy ne tegyem, mert számára is nehéz időszak volt ez. Rossz volt, hogy nem tudunk elmenni együtt enni egy jót, vagy nem ihattunk meg egy pohár bort.”

Galériánkra kattintva megnézheted az arany bikinis Sara Katát a Fitbalance-on:

Megnézem
Összes kép (1)

 Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top