Sztárok

Vajna Tímea heves vitába keveredett

Hurrá! Vajna Tímea megint egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy megtalálja Magyarország legszebb lányát. A Miss Universe Hungary zsűrije ugyanis heves viták árán összeállította 16 versenyzőből álló mezőnyét.

Nagy dolgok történnek mostanában a világban. Megszületett Charlotte hercegnő, Angliában választásokat tartottak, és mindeközben Vajna Tímea is elmerült a munkában, hogy ráleljen arra a 16 lányra, akik közül az egyik elnyerheti a Miss Universe Hungary 2015 címet. “Minden lány nagyon ügyesen válaszolt az előzsűritagok kérdéseireösszegzett Vajna Tímea. – Ki tudtuk szűrni az igazán talpraesett lányokat, és számunkra is nagyon fontos volt, hogy minél többet megtudjunk róluk, ne csak a szépségüket lássuk. Nem tartom magam szigorúnak. Annyira tündériek voltak, hogy szívem szerint mindenkit továbbjuttattam volna. Itt azonban egy komoly szakmai zsűri ült, akinek fontos a véleménye. Számomra az összhang volt a lényeg: az ápolt megjelenés, beleértve a természetes sminket, hajat és körmöket” – tette hozzá a Miss Universe Hungary tulajdonosa.

Vajna Tímea heves vitába keveredett

Vajna Tímea azt sem titkolta el, hogy a zsűritagok között a feszült légkör következtében a kiválasztás vitába torkollott.“Idén kifejezetten nehéz volt dönteni, annyi gyönyörű lány jelentkezett a versenyre. Bár a zsűri eddig egyöntetűen választott, most a végső döntés során heves vita is kibontakozott. Hosszas egyeztetés után sikerült kiválasztanunk az idei év indulóit. A színes mezőnyből bátran válogattunk a sokféle szépség között, van köztük szőke, barna, vöröses, klasszikus és modern szépség” – elemezte az előválogatót Vajna Tímea, akiről el se merem képzelni, hogy vajon milyen lehet, amikor veszekszik – mondjuk férjével, Andy Vajnával.

A Miss Universe Hungary budapesti előválogatójáról galériánkra kattintva még több fotót láthatsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top