Sztárok

Súlyos anyagi gondokkal küzd Növényi Norbert

Házát is elveszítheti Növényi Norbert, akinek többmilliós devizahitel-tartozása van, ráadásul a NAV is végrehajtást indított ellene – értesült a Blikk.

Nehéz helyzetbe került Növéyi Norbert, olimpiai bajnok birkózó. A sportoló ugyanis annyira súlyos anyagi gondokkal küzd, hogy még lakhatása is veszélybe került – adta hírül a Blikk. A lap értesülései szerint Növényi Norbert 18 millió forintot vett fel devizában, és nem jut dűlőre bankjával. Pénzügyi gondjait az is tetézi, hogy a NAV is végrehajtást indított ellene, a sportoló elmondása szerint nem tudni, miért.

Súlyos anyagi gondokkal küzd Növényi Norbert

“Oké, 18 millió forint kölcsönt vettem fel devizában. De a részletekbe tényleg ne menjünk bele. És abba se, mennyi a havi törlesztőrészletem. Most van az elszámolás a bankkal. Majd kiderül, mire jutunk. Az adóhatóságnak viszont nem tartozom. Fogalmam sincs, miért kerültem fel arra a listára, amiről beszélt” – nyilatkozta a lapnak Növényi Norbert. “Igaz… nehezen tudok megélni. De ez az én problémám, s nekem kell megoldanom. Nem tudom, mennyit kell még visszafizetnem a banknak, mert mint mondtam, most megy velük az egyeztetés. Hogy mi lesz, ha elvesztem az otthonom? Nem tudom. Felállok, és megyek tovább” – tette hozzá.

Növényi Norbert helyzetét tovább nehezíti, hogy évekkel ezelőtt egy Szlovákiában bejegyzett fantomcég adócsalási ügyébe is belekeveredett, így emiatt olimpiai járadékát is megvonták tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top