Sztárok

Sarka Kata összeállt Csonka Andrással

Sarka Kata az elmúlt hetekben többször is sejtelmes fotókat osztott meg magáról Csonka András társaságában. Éppen ezért most kiderítettük, mi köti őket össze.

Sosem találtam volna ki, mi a közös Csonka Andrásban és Sarka Katában, ha utóbbi el nem árulja nekem. Sarka Katát akkor hívtam fel, mikor már a második közös fotóját láttam Csonka Andrással. Először arra gyanakodtam, Hajdú Péter felesége talán színésznek állt, ám ennél sokkal érdekesebb választ kaptam. “Egy emberkísérletben vettünk részt Csonka Andrással” – okozott meglepetést számomra Sarka Kata, mikor belevágott mondandójába.

Megint együtt ☺️ Egy szuper projekt, sok közös élmény???? Csonka András hivatalos oldala

Posted by Kata Sarka on Thursday, May 7, 2015

“Egy növénnyel, a baktövissel kísérleteztünk hat héten keresztül. Előtte teszteket kellett elvégeznünk, megnézték, hogy milyen a memóriánk és a reflexeink például” – folytatta Sarka Kata, akitől azt is megtudtam, a baktövis öregedésgátló hatásait tesztelték és a kísérlet jó eredménnyel zárult. Bár nem tudom, hogy Sarka Katán lehet-e egyáltalán fiatalítani, és Csonka András sem néz ki egy tipikus ötvenes férfinak. Ez persze nem is meglepő, hiszen mindketten nagyon odafigyelnek magukra, Sarka Kata pár hete még egy fitneszversenyen is előkelő helyezést ért el.

Sarka Kata a Fitbalance-on bronzérmes lett, ami nagy büszkeség volt számára, hiszen először – és elmondása szerint – utoljára indult ilyen megmérettetésen. “Igazából a férjem kérte, hogy ne tegyem, mert számára is nehéz időszak volt ez. Rossz volt, hogy nem tudunk elmenni együtt enni egy jót, vagy nem ihattunk meg egy pohár bort” – árulta el nekünk a verseny után.

Galériánkra kattintva felidézheted a bronzos bőrű, arany bikinis Sarka Katát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top