Sztárok

Hajdú Pétert teljesen kiakasztotta Varga Viktor

Varga Viktor már sok őrültnek tűnő dolgot csinált, és lételeme a polgárpukkasztás, most pedig még Hajdú Péternél is sikerült túlfeszítenie a húrt.

Varga Viktor már pózolt alsónadrágban, magyar koronával a fején a Kasza! show-ban, és készített meztelen fotókat Cinthya Dictatorral, amiket aztán az egész országnak megmutatott. Ám a hétvégén Az ének iskolája forgatására olyan furcsa szerelésben érkezett, hogy azt már Hajdú Péter sem tudta szó nélkül hagyni, és hangod adott kiakadásának. Szerintem már láttuk Varga Viktort ennél vadabb öltözetben is, de Hajdú Péternek, úgy tűnik, az atléta-töviskoszorú kombináció annyira sok volt, hogy még fotót is kellett készítenie róla, mert nem hitt a szemének.

Lefotóztam, mert nem hittem el! Mi történt ezzel az emberrel?????????

Posted by Péter Hajdú on Sunday, May 10, 2015

Varga Viktor legfrissebb feltűnéskeltő akciója az volt, hogy Párizsban megcsókolta a Mona Lisát. Akkor az énekes megnyugtatott minket, szó sincs arról, hogy egy őrült pillanatában elkapta a hév, hosszú ideje tervezte már ezt a csókot, ráadásul arra számított, ezzel majd a nemzetközi sajtó is felkapja. Nem így történt, de Varga Viktor rövid románca Mona Lisával a hazai médiában mindenképp hozott neki 15 perc hírnevet.

Varga Viktor botrányos csókját a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top