Sztárok

Ez a közös Sarka Katában és VV Laciban a hálószobában

Nem is gondoltam volna, hogy létezik olyan dolog, amiben nagyon hasonlít egymásra Sarka Kata és VV Laci. Pedig a két magyar híresség éppen az egyik legintimebb dologban ért egyet.

Nem tudom, hol voltam akkor, amikor az lett a divat, hogy a sztárok arról vallanak, miben alszanak éjszaka. Mindenesetre most gyors egymásutánban VV Laci és Sarka Kata is elárulták, mit tartanak a legkényelmesebb éjjel viseletnek a hálószobában, és kiderült, nagyon is egyeznek az elképzeléseik. Sarka Kata tőle szokatlan módon tárulkozott ki Kasza Tibinek, és elmondta, szívesen flangál meztelenül otthon, amikor a gyerekek nem látják. Ha pedig már úgysincs rajta ruha, akkor alváshoz minek öltözne fel? Petire egyáltalán nem jellemző a meztelenkedés, alváshoz is mindig pólót és nadrágot húz, de az ellen nincs semmi kifogása, ha én kicsit lazábban veszem a dolgokat. Talán nyaraláskor sem fog rám szólni, hogy vegyem vissza a bikinifelsőmet”tetézte mondandóját Sarka Kata a Borsnak.

Ez a közös Sarka Katában és VV Laciban a hálószobában

VV Laci is osztja Sarka Kata lengén öltözős nézetit. Az egykori villalakó a Reflektor riporterének beszélt arról, előnyben részesíti a meztelen alvást. “Személy szerint én nem hordok pizsamát, nem szeretem a ruhát magamon alvás közben. Nyáron pláne teljesen semmit nem hordok”árulta el hálószobatitkát VV Laci.

Sarka Kata meglepő vallomását a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top