Sztárok

Éden Hotel: Berki Krisztián egy nő miatt vesztette el barátját

Berki Krisztiánból egy tőle szokatlanul őszinte vallomás bukott ki az Éden Éjjelben, amikor szóba kerültek a baráti kapcsolatok.

Na nem kell megijedni, Berki Krisztián akkor sem hazudtolta meg magát, amikor az Éden Éjjelben élete egyik fájó pontjáról beszélt. Az Éden Hotel házigazdája, a TV2 univerzális műsorvezetője az igaz barátságokról beszélgetett a műsorban a hotel új beköltözőjének cimborájával. Az Éden Hotelben hétfőn Geri kavarta fel az állóvizet, akiről az Éden Éjjelben haverja elárulta, amikor randizásról van szó, nem igazán jó barát. Ezt pedig természetesen Berki Krisztián nem tudta szó nélkül hagyni, és sikerült a beszélgetést magára irányítania, ugyanis elárulta, az ő egyik barátsága is zátonyra futott már szerelem miatt. “Nekem is volt olyan barátom, akit elvesztettem, miután szerelmes lett. Könyörögtem neki, hogy csak egy randi legyen. Oszt azóta felesége van és gyereke” – bukott ki némi sértődöttséggel a hangjában Berki Krisztiánból, akinek figyelmét Hódi Pamela hívta fel arra, hogy az “elvesztett” barát azóta is nagyon boldog, amibe Berki már valóban nem tudott belekötni.

Berki Krisztián vallomását a videóra kattintva te is meghallgathatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top