Sztárok

Görbe Nóra tovább küzd a pénzéért

Görbe Nóra egy forint jogdíjtat sem kapott a máig kultikus Linda című sorozatért. Harcba szállt az őt megillető pénzért, és mostanra már többen is csatlakoztak hozzá.

Részletes elszámolást sem kapott, csupán egy összeget, amire számlát kellett kiállítania. Görbe Nóra jogdíjairól a jogvédők hosszas gondolkodás után sem nyilatkoznak – írja a Bors. A színésznőt 20 évig nem találta meg a jogvédő hivatal a Linda filmek 15 évnyi jogdíjával kapcsolatban.

“Érdekes, hogy aznap, amikor a Facebookon egy hölgy jelezte, hogy van ilyen jogvédő iroda, és van bent pénzem, egy hivatalos személy is telefonált emiatt. Egyszerre talált meg mindenki, noha húsz éven át senkinek nem sikerült. Ráadásul nekem csak mondtak egy összeget, ki kellett állítanom egy számlát, és elutalták a pénzt. Ma már okosabb vagyok, és mindent megteszek, hogy megtudjam, azt az összeget kaptam-e, ami valóban jár. Sokan jelentkeztek nálam, hasonló sorsúak. Volt, aki azért nem kapott pénzt, mert nem szerepelt a stáblistán. Noha a filmben igen” – nyilatkozta Görbe Nóra.

A felügyeleti szerv még nem adott tájékoztatást arról, hogy jelenleg hogy áll Görbe Nóra ügye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top