Sztárok

Janics Natasa élete legnehezebb időszakáról vallott

Douchev-Janics Natasa műtétje után gyógyszerfüggővé vált, majdnem a nulláról kellett újrakezdenie mindent – írja a Blikk.

Gerincsérvműtéte lelkileg és fizikálisan is nagyon megviselte a kajakozót. “Életem legnehezebb időszaka volt. Sosem volt komolyabb betegségem, nem tudtam, mire számítsak” – emlékezett vissza Douchev-Janics Natasa. – Féltem attól, hogy nem tudom magam visszaküzdeni arra a szintre, amelyen korábban voltam. Az első műtét sikerült ugyan, de az orvos azt mondta, hogy még egyre szükség lesz, ha versenyezni akarok. Az operációk után viszont gyógyszerfüggővé váltam, rendkívül erős nyugtatókat kaptam, amelyekről nehezen tudtam leszokni.”

Nemsokkal a műtét után férjével Mexikóba költöztek, ahol hónapokig tartott, amíg újra formába lendül. “A férjem Mexikóban lett szövetségi kapitány. Odakint ősszel még főleg erőnléti edzéseket végeztem. Eleinte a helyi lányok a hajóban és a konditeremben is jobbak voltak. Februárban viszont már teljes erőből edzettem a vízen is, de sokáig a mezőny végén kullogtam. Egy hónapja érzem úgy, hogy a futam elejét is meg tudom nyomni” – nyilatkozta Douchev-Janics Natasa a Blikknek.

Janics Natasa élete legnehezebb időszakáról vallott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top