Sztárok

Az ausztrálok megölik Johnny Depp kutyáit

A mosoly és a kenguruk országába látogatók ritkán húzzák ki a gyufát, de most Johnny Deppnek sikerült felbosszantania az ausztrál kormányt. Ezért komoly árat fizethet.

Első hallásra pitiánernek tűnik, hogy az ausztrál mezőgazdasági miniszter, Barnaby Joyce szólította fel Johnny Deppet, hogy haladéktalanul vigye el az országból a két yorkshire terrierjét. Érkeztek a hírhez olyan kommentek is, hogy irigylésre méltó az ország, ahol erre van ideje egy miniszternek. A helyzet viszont az, hogy Johnny Depp egyszerűen becsempészte a két apró termetű kedvencét egy olyan országba, ahol a világ egyik legszigorúbb szabályozása van érvényben arra, hogy milyen körülmények között vihet be bárki élő állatot. Eddig tárt karokkal fogadták a Karib-tenger kalózainak stábját, de most a legújabb forgatást is veszélyezteti Depp felelőtlensége, ami miatt sok ausztrál legszívesebben kikergetné a színészt az országból.

Fenyegetés: megölik Johnny Depp kedvenceit

Ausztrália ugyanis büszke arra, hogy az egyetlen ország a Földön, ahol nincs veszettség vagy más, állatokra veszélyes kórság, ennek köszönhetően pedig meg tudják óvni a szigetország állatait is. “A Johhny Christopher Depp nevű, 51 éves úriember, vagy ahogy még sokan ismerik, Jack Sparrow kapitány úgy határozott, hogy minden engedély, vizsgálat nélkül behozza a kutyáit az országba. Láttuk, ahogy settenkedik a kutyakozmetikushoz. Ha Mr. Depp 50 órán belül nem juttatja vissza az állatokat Kaliforniába, kénytelenek leszünk elaltatni a kutyákat”mondta a miniszter.
Hogy miért csempészte be az országba a kutyáit a színész, arra csak tippelhetünk. Talán miután Johnny Depp átmulatta az indulás előtti éjszakát, még jó ötletnek találta, hogy magával vigye a két kedvencét a forgatásra. Barátok már itt-ott beszéltek arról, hogy új párja sem menti meg Johnny Deppet, akit leginkább a bulik és az ivás érdekelnek.

Fenyegetés: megölik Johnny Depp kedvenceit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top