Sztárok

Ilyen a lelakott Jonathan Rhys Meyers szánalmas bocsánatkérése

Nem egy filmforgatás miatt ilyen felismerhetetlen Jonathan Rhys Meyers. A Tudorok sorozat sztárja is érezte, hogy ittas bolyongásával kiverte a biztosítékot, bocsánatkérése viszont még szánalmasabbra sikerült.

Pár hete készültek azok a képek, amelyeken az ír színész London utcáin kóborolt, kezében egy méretes kék zacskóval. 

Már önmagában a lelakott Jonathan Rhys Meyers látványa is kiábrándította a rajongóit, sőt minden járókelőt, aki találkozott vele, de amikor a zacskóból elővette a vodkásüveget, akkor még szánalmasabb volt a jelenet.

Jonathan Rhys Meyers

A Tudorok sorozattal világszerte népszerűvé vált, szexszimbólumnak kikiáltott Jonathan Rhys Meyers ezek után azért jó pár napot gondolkodott, mivel is álljon elő, majd hirtelen a barátnője Instagram-fotójához mellékelt egy szöveget: Mara és én nagyon hálásak vagyunk a támogatásért és a kedvességért ezekben az időkben. Elnézést, hogy volt egy apró visszaesésem, és remélem, hogy az emberek nem gondolnak rólam nagyon rosszakat.”

Jonathan Rhys Meyers

A közös fotó szövege azonban csak felháborodást szült. A színész magyarázata szerint egy barátjánál aludt, és nem vitt magával váltóruhát, ezért nézett ki ilyen lelakottan. És a vodkák? Na, azok csak apróbb bakik, egy kis “szünet” volt az adásban, ahogy Jonathan Rhys Meyers fogalmazott.

A rajongók egy kisebb hányada csak jobbulást kívánt a színésznek, mondván, nagyfiú, és tudja mit csinál. Mások szerint viszont szánalmas, ahogyan tagadja a függőségét. “Így néz ki az, aki ott alszik a barátjánál?” – írták a képekhez.

Jonathan Rhys Meyers

“Először azt hittem, véletlenül egy hajléktalant fotóztak le Jonathan helyett” – írta egy másik hozzászóló, aki szerint egyértelműen komoly gondjai vannak a sztárnak.

Jonathan Rhys Meyers

Legszomorúbbak azok a rajongók, akik szerint a nagyszerű színész ezzel elvágta magát a rendezőknél is, legalábbis félő, hogy nem akarják foglalkoztatni a zűrös Jonathan Rhys Meyerst. A színész a Tudorok sorozat mellett minden filmben emlékezeteset alakított, ahol feltűnt.

Jonathan Rhys Meyers

A Mission Impossible 3. forgatásán pedig akcióhősként is bizonyított, és a munkabírása a beszámolók szerint páratlan volt.

Jonathan Rhys Meyers

Nagy kár, hogy Jonathan Rhys Meyers kamasz kora óta nem tudja levetkőzni a rossz szokásait. Akkoriban azért csapták ki az iskolából, mert a biliárdozás és az ivás jobban érdekelte, mint a tanulás. Tíz évvel ezelőtt ugyan ő maga jelentkezett elvonókúrára, de az elmúlt évtizedben többször volt balhéja az ital miatt. Repterekről tiltották ki és rendezvényekről. Vajon hihető, hogy ez a legutóbbi eset csak egy apró baki volt? A bocsánatkérés komolyságát elnézve nehéz bízni Jonathan Rhys Meyers őszinteségében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top