Sztárok

Szerelemgyereke született Zámbó Árpynak

Gyermeke született Zámbó Árpinak és 23 évvel fiatalabb szerelmének, a baba már két hónapos – írja a Blikk.

A Blikk információi szerint a szakmában már jó ideje nyílt titok, hogy Zámbó Árpynak évek óta van egy  házasságon kívüli kapcsolata. 

“Óh, ez nem csak futó kaland, a lány már 6-7 évvel ezelőtt rajongója volt Árpynak, ebből alakult ki szerelem. Árpy, bár közszereplő, igyekezett a nyilvánosság elől titkolni házasságon kívüli kapcsolatát. Az Édes Életben sem láthattuk a feleségét, Editet és lányát, Edinát, akik az eltelt évek alatt tudomásul vették, hogy Árpy egy fiatal lány oldalán talált szerelemre, és új kedvese is elfogadta, hogy párja nem válik el nejétől” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. A lap azt is megtudta, hogy Zámbó Árpy kisebb gyermeke márciusban született az Uzsoki kórházban.

“Valóban megszületett a csodálatos kislányom, de még túl pici ahhoz, hogy megmutassam. Nem tagadom, nagyon boldog vagyok a párommal, és rengeteg a munkám a Bredd Rádióban, ahol zenei műsort vezetek. Persze fellépéseim is vannak, de az összes szabadidőmet igyekszem a gyönyörű kislányommal tölteni” nyilatkozta Zámbó Árpy.

Szerelemgyereke született Zámbó Árpynak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top