Sztárok

Éden Hotel: Loki és Barbara nyerte a játékot

Véget ért az Éden Hotel harmadik évada, főnyereményét a Loki–Barbara páros vitte el. Mindketten milliókkal lettek gazdagabbak.

Ismét bebizonyosodott, hogy az Éden Hotelben bármi  megtörténhet, még az is, hogy a játékot nem az első perctől fogva tudatosan játszó Peti nyeri, hanem barátjából lett riválisa, Loki. Ez történ ugyanis péntek este az Éden Hotel döntőjében. A fináléba Loki Barbara oldalán került be, így nekik kellett eldönteniük, hogy egyedül viszik-e haza a főnyereményt, vagy megfelezik. A pár az utóbbi mellett döntött, kitartottak egymás mellett az utolsó pillanatig, így mindketten milliomosként távozhattak az Éden Hotelből.

Éden Hotel: Loki és Barbara nyerték a játékot

Korábban mindketten elárulták nekünk, hogy ha ők nyerik az Éden Hotelt, mire költik majd a pénzt. “Ha én győznék, lakást vennék, hogy új életet kezdjünk a szerelmemmel, akivel másfél éve vagyunk együtt” – mondta a finálé előtt Barbara. Loki pedig így beszélt terveiről: “A jövőbeni terveimet illetően pszichológiát szeretnék tanulni és jogosítványt szerezni. Ha nyernék, az biztos, hogy a 80 százalékát édesanyámnak adnám, és felújítanám a házunkat, amiben már csak ketten élünk. Ő pedagógus, így minden forintnak helye lenne.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top