Sztárok

A nyaralás, ami életed egyik legjobbja lehet!

Eláruljuk, hogy mire lesz szükséged, ha olyan vakációt szeretnél, amit jó lesz megélni, és amire sokáig örömmel fogsz visszaemlékezni.
A nyaralás, ami életed egyik legjobbja lehet!

Ne csak a testedet vidd szabadságra!

Ugye veled is előfordult már, hogy a nyugágyban ülve is a teendőiden járt az agyad? Meg kell tanulnunk szellemi szabadságot adni magunknak! Segíthet, ha földrajzilag is messze hagyod a munkahelyedet, és elutazol. Ám nem kell feltétlenül külföldi úti célra gondolnod: Sárváron van egy olyan szálloda, amelyik Európa-szerte ismert a relaxációs lehetőségeiről. A Spirit Hotelben már a környezet is nyugalmat sugall, és akkor még nem beszéltünk a számos stresszcsökkentő lehetőségről: a meditációról, az autogén tréningről, a jógáról vagy a floatingról.

Válaszd meg jól a társaságodat!

Ne feledd, a Te nyaralásodon Te vagy a legfontosabb! Utazhatsz családdal vagy barátokkal, a kedveseddel kettesben, de akár egyedül is útra kelhetsz, ha az esne a legjobban. A Spiritben szerencsére mindig találsz lehetőséget az elvonulásra, ha nyugalomra vágysz. A szobák kényelmesek, a közös terek kellően nagyok, és a fürdőbirodalomban, de még a kertben is számtalan meghitt tér vár rád.

Kényeztessenek úgy, ahogyan a legjobb neked!

A Spirit Hotel nem véletlenül az egyik legjobb hazai wellnesshotel, hiszen itt a szakmaiságra is nagyon odafigyelnek. Ez meglátszik a szolgáltatások széles spektrumán. És ha elbizonytalanodnál, hogy valójában melyik kezelés is lenne számodra a leginkább megfelelő, akkor készséggel segítenek a választásban. Elmondod, hogy mire vágysz, és már keresik is számodra a szabad időpontot az ideális kezelésre.

Használd ki az adódó lehetőségeket!

Csak három éjszakára tudsz elutazni vagy hosszabb időre? A Spirit Hotelben biztosan találsz megfelelő csomagajánlatot. Előbbi esetben élj a Spirit Summertime adta lehetőséggel, és ne feledd, ha időben foglalsz szobát, akkor még előfoglalási kedvezményt is kapsz. Ha pedig több időd van, akkor Neked szól a 4+1 éjszakás ajánlat, így biztosan lesz időd, hogy kipróbáld a sok-sok pihentető és kényeztető lehetőséget.

További információ: www.spirithotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top