Sztárok

Ezért a nyaralásért még a bőröd is hálás lesz!

A pihenés önmagában is szépít, de miért ne próbálnál ki néhány szépségkezelést is? Segítünk a válogatásban!
Ezért a nyaralásért még a bőröd is hálás lesz!

A hatóanyagban rejlik a titok

Megkérdeztük Torhosi Tünde mesterkozmetikust, a sárvári Spirit Hotel szakértőjét, hogy ő mit ajánl a nyári időszakra. ” Hidratálás kívül-belül, nagy tisztaságú hatóanyagok és bőrnyugtatás – ez a három legfontosabb szempont ” – ezzel kezdte a szakember, majd hozzátette, hogy “a hatóanyagok közül jó szívvel ajánlom a bio alapanyagokat, amelyek a bőr harmonikus és egészséges működését messzemenőkig támogatják. Ezekkel nagyon nehéz melléfogni. Nálunk, a Spirit Hotelben szerencsére elérhetőek a mySPIRIT skincare kezelések, ahol biztos lehet benne a vendég, hogy csak ellenőrzött organikus hatóanyagok érintkeznek csak a bőrével.”

Nap előtt, alatt és után

A Spirit Hotel két, már-már kihagyhatatlan ajánlattal várja a vendégeket a nyári időszakban. Van egy rövidebb tartózkodást lehetővé tevő Spirit Summertime, és egy Spirit Nyár 4+1 nevű csomagajánlatuk. Bármelyiket is választod, semmiképpen ne hagyd ki a spa- és a szépségközpont meglátogatását! Ritkán adódik rá lehetőség, hogy az ember ennyi kezelés közül válogathasson. Mielőtt napozni kezdenél, kérj egy teljes testradírozást csodás anyagokkal és egy finom záró masszázzsal. A víz mellett, a szabadban pedig ne feledkezz el a megfelelő UV-védelemről, és délidőben húzódj a fák árnyékába, vagy lubickolj az élménymedencében, ahol kifeszített ernyők szűrik meg a káros sugarakat! A nap végén még az óvintézkedések mellett is hálás lesz a bőröd, ha kényezteted egy tápláló, regeneráló pakolással – kérd ki a kozmetikusok tanácsát!

Ezért a nyaralásért még a bőröd is hálás lesz!

A teljesség kedvéért

A nyaralás alatt elfeledkezhetsz az irodai etikettről és szabadon használhatsz élénk színeket a körmödön, ám ne feledd, hogy a szép lakkok is csak a jól ápolt körmökön mutatnak jól. Próbáld ki a Spirit Hotelben elérhető vegán hatóanyagos kéz-és lábápoló rituálékat, és utána kérj lakkozást is, miért kellene neked vesződni vele? Jó tanács: menj könnyen felvehető lábbeliben, ami szabadon hagyja az ujjakat, így biztosan lesz ideje a teljes száradásra a lakkodnak!

További információ: www.spirithotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top