Sztárok

Nagyon ijesztően néz ki Val Kilmer – fotók

Alig lehet ráismeri Val Kilmerre, akit a napokban Malibuban kaptak lencsevégre a fotósok. A hollywoodi színész csak árnyéka egykori önmagának.

Kifejezetten ijesztő fotók jelentek meg az 55 éves Val Kilmerről, melyeken látszik, nagyon lefogyott és betegnek tűnik. Val Kilmer az év elején életveszélyes állapotban került kórházba, amikor torkából vér kezdett szivárogni. Az orvosok megállapították, hogy egy tumor okozza a vérzést, és azonnal megműtötték a színészt. Az eset után felreppentek a pletykák, hogy Val Kilmer torokrákkal küzd, ám ezt ő tagadta.

Nagyon ijesztően néz ki Val Kilmer – fotók

A Keresztény Tudomány egyház tanításait követő színész családja azt állítja, Val Kilmer tudott a tumorról a torkában, ám nem kezeltette azt, mert abban bízik, hogy a hite meggyógyítja. Mikor kórházba kerültem, a barátaim mellettem voltak, akik tisztában vannak azzal, miben hiszek, és támogatnak” – nyilatkozta év elején.

Nagyon ijesztően néz ki Val Kilmer – fotók

Az eset óta hónapok teltek el, Val Kilmer pedig ezen kívül semmit nem mondott arról, pontosan, mi történt vele. Az biztos, a legfrissebb róla készült fotók alapján a Top Gun sztárja szinte nem is emlékeztet egykori önmagára.

Nagyon ijesztően néz ki Val Kilmer – fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top