Sztárok

Ilyen a teste az 50 éves Liz Hurley-nek

Nem hat a gravitáció Liz Hurley-re, most is ugyanolyan feszes a teste, mint a húszas éveiben. Pedig éppen ebben a hónapban ünnepli az 50. születésnapját, de egy Las Vegas-i rúdtáncos is megirigyelhetné az adottságait.

És nem véletlenül hoztam szóba Las Vegast. A brit színésznő a most közzétett fotóján azt imitálta, mintha rúdtáncosnak állt volna. “Elpazarolt ifjúság?” – írta Liz Hurley a szexi fotója mellé, amelyen tényleg úgy néz ki, mintha legalább húsz éve készült volna.

Misspent youth? @ellenvonunwerth #vegas #bestmemories

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Liz Hurley sokszor viccelt már azzal, hogy jobban néz ki, mint fiatalon. “Talán azért, mert most már tudom használni a testemet, tisztában vagyok azzal, mi előnyös, mi az, amin változtatnom kell és mit kell elfogadnom” – idézte a Metro az egykor modellként dolgozó Liz Hurley-t.

Sokszor posztol magáról képet lefekvéskor vagy felkelés után
Sokszor posztol magáról képet lefekvéskor vagy felkelés után

Ebben a hónapban tölti be Liz Hurley az ötvenet, ami őt egy cseppet sem izgatja. Jelenleg színészi karrierje jobban áll, mint valaha, hiszen ő a Royals című brit sorozat főszereplője. A királynő szerepét pedig saját bevallása szerint Diana hercegnő és Joan Collins ihlette.

Ilyen a teste az 50 éves Liz Hurleynek

“Élvezem a karakteremet és szeretném kihasználni a lehetőséget” – idézte a britek szerint Katalin hercegnére hasonlító Liz Hurley-t a brit tévéújság. A bizakodása pedig nem véletlen, máris berendelte az E! csatorna a sorozat folytatását. Már nem volt felesleges levetkőznie Liz Hurley-nek.

Joan Collins egykor a Dinasztia sorozat kegyetlen üzletasszonyát alakította
Joan Collins egykor a Dinasztia sorozat kegyetlen üzletasszonyát alakította

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top