Sztárok

Miss Universe Hungary: rosszul lettek a lányok Vajna Tímea táborában

Már csak három nap van hátra a Miss Universe Hungary döntőjéig. Vajna Tímea szépségei pedig, bár jó hangulatban, de nehéz feladatokkal készülnek. Néhányukat nagyon megviseli a feszített tempó.

Kisebb drámák játszódtak le a napokban a Miss Universe Hungary felkészítő táborában. A Vajna Tímea és csapata által kiválogatott 16 döntős lány gőzerővel készül az utolsó show-ra, egy nehéz edzéstől pedig többen rosszul is lettek. A lányokat ugyanis Katus Attila mozgatja meg Vajna Tímea táborában, a minap pedig a szabadban edzettek, amit nem minden lány bírt jól. A Miss Universe Hungary néhány szépségkirálynő-jelöltje láthatóan elgyengült az edzés során és könnyekben tört ki:

Megnézem
Összes kép (1)

A lányok a sportolás mellett a kifutón járást is gyakorolják, és versenyeken vesznek részt a táborban. Vajna Tímea pedig megpróbál minél több időt velük tölteni, a napokban az egyik edzésre is ellátogatott. Vajna Tímea egyébként korábban a Miss Universe Hungary sajtótájékoztatóján elárulta, a zsűriben egy világsztár is lesz, és azt is, hogy az idei döntő a szépség mellett a környezetvédelemről fog szólni.

Azt, hogyan készül Vajna Tímea a döntőre, galériánkra kattintva megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top