Sztárok

Kárász Róbert számon kérte Sarka Katát

Az elmúlt héten sokszor téma volt már Sarka Kata öltözködése, de a Mokka két műsorvezetőjét mégis sikerült meglepnie az utolsó napon. Kárász Róbert ezt nem is hagyta szó nélkül.

Szuper rövid nadrág helyett Sarka Kata végül egy alakját szépen hangsúlyozó szűk ruhában jelent meg a Mokka adásában, és bár ez is éppen eleget mutatott az alakjából, Kárász Róbert nem ezt várta tőle.

“Folytatódik az esztétikai ámokfutás, amit az elmúlt napokban itt Sarka Katával elkezdtünk. Tegnap azt ígérted, hogy még rövidebb sortban fogsz ide bejönni, és ezt most nem tartottad be, Kata”kérte számon Sarka Katától Kárász Róbert. A műsorvezetőt az sem kárpótolta, hogy Demcsák Zsuzsa szerint Kata “brutál dominacipőt” választott.

Sarka Kata esztétikai ámokfutása: Nagyon irányítható vagyok

“Én tényleg abban a még rövidebb sortban jöttem, de aztán végül is azt javasolta a stylist, hogy ne legyek minden nap rövid nadrágban. Én meg nagyon irányítható vagyok”derült ki Sarka Katáról.

 A beszélgetést a videóra kattintva megnézheted:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top