Sztárok

Harry hercegnek új barátnője van!

Legalábbis ezt állítja a The Sun című brit bulvárlap mai cikke, és igazukat bizonyítandó egy intim paparazzi képet is közöltek.

Bár a brit sajtó kötött egy megállapodást az uralkodóházzal, miszerint nem közölnek a királyi fenségekről paparazzi képet, cserébe az udvar sajtóirodája ellátja őket fotókkal, a The Sun megint megszegte a szabályokat.

Először akkor tette, amikor Harry herceg meztelen képét hozták le címlapon, mely egy Las Vegasi féktelen buliban készült, és ma megint csak Harry volt az áldozat.

Harry hercegnek új barátnője van!

Ez a mostani Sun kép egy londoni bárban készült, amint a herceg a Doctor Who című nagyon népszerű sorozat szereplőjével, Jenna Coleman társaságában mulat. Hogy van valami köztük, azt a Sun szerint a testbeszédük árulja el: azaz ahogyan Harry herceg a lány térdén nyugtatja a kezét, miközben beszél hozzá.

Hogy van-e közöttük valami, vagy nincs, az rövidesen úgyis kiderül, hiszen eddig Harry herceg egyetlen nőügye sem maradt titokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top